Palvelut

Tarjoamme monipuolisia autojen pesupalveluita jokaiseen tarpeeseen.

Pesupalvelut tehdään käsityönä ja markkinoiden parhaita auton pesu- ja vahaustuotteita käyttäen.
Pesupalveluiden lisäksi tarjoamme myös rengas- ja tuulilasipalveluita.

Alla on listattuna pääpalvelut sekä niiden kuvaukset.
Tarkemman hinnaston lisäpalveluineen löydät Hinnasto -osiosta.

Käsinpesu Käsinpesu on paras tapa huolehtia autosi maalipinnasta. Käsinpesun avulla autostasi saadaan kaikki lika ja irtohiekka pois maalipinnalta. Palvelu sisältää: kumimattojen pesu, oven välien pyyhintä ja kuivaus.
Sisäpuhdistus Sisäpuhdistus takaa viihtyisämmän ja turvallisemman auton. Likaisella autolla ei ole miellyttävää matkustaa, ja likaisista laseista näkyvyys ulos ei ole paras mahdollinen. Palvelu sisältää: imurointi, ikkunoiden puhdistus, pölyjen poisto ja ovikarmit.
Istuimien märkäpesu Auton istuimien märkäpesu suoritetaan siihen suunnittelulla laitteella ja pesuaineella parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi.
Käsivahaus Käsivahaus suojaa autoa ja antaa korkean kiillon. Palvelu sisältää: käsinpesu ja ulkopuolen muoviosien käsittely.
Kovavahaus Kovavahaus antaa autollesi häikäisevän kiillon sekä pitkäkestoisen likaa ja vettä hylkivän suojan. Palvelu sisältää: käsinpesu, ulkopuolen muoviosien käsittely.
Konekiillotus Maalipinnan koneellisella kiillotuksella voidaan poistaa maalipinnasta naarmut ja muut virheet, joita ajan myötä ilmaantuu.
Moottorinpesu Moottoritilan likaisuus on vaaraksi autollesi ja sähkölaitteille. Tästä johtuen olisi suositeltavaa, että moottoritila pestään huolellisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa. HUOM! Moottorinpesu tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla.
Otsonointi (hajunpoisto) Tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja autosta.
Rengaspalvelut Renkaiden vaihdot ja pesut. Vaihdamme pelti- ja aluvanteisia renkaita. Auton renkaat kannattaa pesettää aina renkaanvaihdon yhteydessä.
Tuulilasinkorjaukset Korjaamme kiveniskemästä tapahtuneita vaurioita tuulilasissa.
Teippien poisto Mainosteipit poistetaan kuumailmapuhaltimella tai kuumalla vedellä, jonka jälkeen lopussa jäänyt liimapinta poistetaan liimanpoistoaineella.
LENTOPESU Matkalla ollessasi tarjoamme autollesi täydellisen huolenpidon. Palattuasi kotisuomeen sinua odottaa puhdas auto! Palvelu sisältää: ulkopesu, sisäpuhdistus ja noutopalvelu. Lue lisää Lentopesusta
LENTOPESU Matkalla ollessasi tarjoamme autollesi täydellisen huolenpidon. Palattuasi kotisuomeen sinua odottaa puhdas auto! Palvelu sisältää: ulkopesu, sisäpuhdistus, kovavahaus ja noutopalvelu. Lue lisää Lentopesusta
Katso hinnasto